Davines kurser

Vårt utbildningsteam leds av utbildningsanvariga Ola Johansson och Fanny Brander som båda har lång branscherfarenhet. Hela utbildningsteamet utbildar i Davines filosofi och produkter och har mycket god teknisk och teoretisk kunskap. Vårt team arbetar över hela landet och håller i våra fasta kurser liksom i salongsanpassade utbildningar.

Kursprogrammet för våren 2019.

Davines kursprogram vt 2019

Du kan boka dig på länken nedan.


Boka plats


PÜR kurser

Välkommen till en värld av möjligheter, välkommen till PÜR!

Vi vet att ny inspiration ger ny energi därför har vi fyllt höstens kursprogram med ett brett utbud av inspirerande och utvecklande makeupkurser. Det är dags att fylla på med ny och fräsch kunskap som gör att du både blir säkrare och tryggare och kan svara på alla frågor från dagens medvetna konsumenter.

Vår ambition är att ge dig nyckeln till framgång genom maximal kunskap och yrkesglädje. Du ser därför en stor variation av kurser med allt från produktkännedom till mer tekniska kurser som utvecklar dig som makeupartist. Vårt fantastiskt duktiga utbildningsteam är oerhört laddade inför vårens utmaningar och kommer göra sitt yttersta för att just du ska utvecklas och trivas hos oss.

Läs mer om kurser från Pür här.

Boka plats