Om oss

Kraft Haircare ingår i Kraft Group som grundades 1991 av Robert Persson Kraft och Johan Kraft.

Kraft Group har specialiserat sig på allt inom estetik med flera olika affärsområden och är en av Sveriges största leverantörer.


Kraft Haircare växer så det knakar och vi har en stadig tillväxt på mellan 15-25%. Vår ambition är att bli den bästa och mest
framgångsrika oberoende leverantören till frisörer.

Välj oss som en långsiktig samarbetspartner när du vill ha en aktiv leverantör som kan salong!


Vi är otroligt stolta över att Kraft Group är det första svenska företaget i skönhetsbranschen och det andra företaget i Sverige att bli B-Corpcertifierade.

B-Corp Certified


Hur blev vi B-Corpcertifierade?
Under 2017 arbetade vårt hållbarhetsteam intensivt med att utvärdera B-Corps fyra grundpelare och hur Kraft Group agerade inom varje område. Det innebar bl.a att svara på över 400 frågor gällande ledning, socialt engagemang, medarbetare och miljö. Arbetet gick ut på att dokumentera de olika aspekterna av vårt företagande och agerande inom de olika områdena med målsättningen att nå den magiska gränsen som ger certifieringen. Många av företagets tidigare arbetssätt och rutiner förändrades under vägen för att bli ett mer hållbart företag.

Den 20 februari 2018 blev Kraft Group certifierade med 81,2 poäng. Ett bevis på att vårt företagande bidrar positivt till vår värld snarare än tär på den. För att uppnå certifiering krävs minst 80 poäng av 200.

Läs mer om oss som B-Corp-företag och vad som gör oss till ett bättre företag.